Zoeken naar leuke met

Uw zoekactie voor leuke met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
kinky date
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor woensdagavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot woensdag ?  
Frederiek 50 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Wie heeft zin in mijn naakte lichaam
Ben heel verzorgde kerel, intiem geschoren en sportief. Wie kan me deze middag ontvangen tss 12u en 16u regio Deinze en de Pinte? Ik loop heel graag naakt, veel kan niks moet, discretie en hygiëne steeds op de eerste plaats. Ook Date in de vrije natuur kan. Reageer snel voor leuke afspraak... Geile grtj  

Wie heeft zin in mijn naakte lichaam
Shana 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste ervaring gezocht!
Onervaren crossdresser van 35, ik pas graag stiekem spulletjes van mijn vrouw. Ik ben zot van lingerie, badpak, bikini, rokjes etc. Ik zoek een leuke man tss 20 en 42 om m'n eerste stapjes te zetten, maar zou het wel geil vinden om m'n maagdelijke mondje en kontje de eerste keer zachtjes te laten gebruiken.  

Eerste ervaring gezocht!
sam 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar een dominante daddy
Hey daddies :) Ik ben 24j en woon sinds kort in Antwerpen centrum. Ik ben bi, 1m75, sportief, verzorgd en zie er goed uit. Tijdens mijn studies in Leuven was ik een tijd de vaste pijper van een dominante kotgenoot van me. We hebben toen veel gegeild samen, maar nu studeren we niet meer. Ik zoek een kinky daddy met leuke pik die een vaste pijper zoekt. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen voor lange sessies waarbij enkel jouw genot telt. Mag kinky, en speciale verzoekjes zijn zeker welkom. Stuur een foto van je lul aub en dan geef ik je mijn whatsapp.  
Ruben 20 jaar Oost-Vlaanderen - Lede 0491128678
Sex
Hey ik ben Ruben ik ben een versa bot en ik ben 20 jaar 1m90 95kg 16cm ik wil graag met u genieten veel kan ik kan ongtvangen maar ook oudoor is een optie stuur maar gerust stuur ook een leuke foto van u en jouw stats dan is dit minder overentweer gestuur  

Sex
Geregeld 59 jaar Antwerpen - Mol
Geregeld afspreken
Is er ergens een senior die kan ontvangen, die in is voor ongeremde seks, en die geen moeilijkheden heeft met enige beharing ? Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar iemand om geregeld mee af te spreken, maar steeds lijkt er wel iets niet goed : te dik, te dun, te behaard, geen haar genoeg, te kleine lul, te grote lul,....... Het enige wat ik zoek is een leuk iemand waarbij ik af en toe leuke seks kan hebben, dit bij voorkeur in regio Geel, Mol, Kasterlee, Turnhout. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
Bert bi 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Amuseren
Leuke dag. Warme dag. Hete dag. Op zoek naar wat amusement op een dag zoals vandaag. Wat fun als in de vorm van je pijpen en rimmen. En elkaar wat openstellen voor meer. Welke toffe kerel wil plezier?  
Bi-man 34 jaar Antwerpen - Zoersel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob...
Hoi iedereen,ik heb hier enkele jaren geleden een zeer fijne eenmalige ervaring gehad met ook een bi man waarvan de vrouw een weekendje weg was,en zou het fijn vinden om nog eens een soortgelijke ervaring te mogen delen met een leuke slanke man rond men eigen leeftijd(al is een sportieve man van 50 lentes ook geen bezwaar). Ik had met die man afgesproken bij hem thuis,ik heb hem een totale massage met happy end gegeven en zou dit graag nogis doen! Ik ben zelf 34/1.87/85. Mocht je zin hebben mail dan maar met een tof voorstel en uw stats. Ben zelf vrij vanaf half de namiddag tot... Grtz x  
Beer 57 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Beer kan discreet ontv
1m76, 83, korte baard,behaard, intiemkaal. Kussen en wederz pijpen zijn belangrijk. Zoek n leuke top. Poppers kunnen. Kan de hele dag. Poppers kunnen. Graag foto.  

Beer kan discreet ontv
Jan 49 jaar Antwerpen - Kalmthout
Wie weet er een leuke sauna
Ik ben voor vandaag op zoek naar een leuke sauna NL of BE.waar ook spannende dingen gebeuren Wie kan mij verder helpen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10